Sortowanie
Źródło opisu
Zbiory MBP
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje naukowe
(5)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(3)
tylko na miejscu
(2)
Placówka
Wypożyczalnia dla dorosłych
(3)
Czytelnia dla dorosłych
(2)
Autor
Gurgul Eugeniusz (1937- )
(2)
Kielesińska Agata
(2)
Zachorowska Alfreda
(2)
Bylok Felicjan (1957- )
(1)
Sikora Jan (1947- )
(1)
Sztumska Bożena
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(5)
Okres powstania dzieła
2001-
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Odbiorca
Studenci
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Temat
Cukrownictwo
(2)
Drób
(2)
Finanse
(2)
Mięso
(2)
Przedsiębiorstwo
(2)
Przemysł rolno-spożywczy
(2)
Przemysł rybny
(2)
Substancje dodatkowe do żywności
(2)
Tłuszcze jadalne
(2)
Zboże
(2)
Żywność
(2)
Żywność pochodzenia zwierzęcego
(2)
Cukier
(1)
Gospodarka
(1)
Grzyby jadalne
(1)
Jajka
(1)
Koncentraty spożywcze
(1)
Kontrolowana atmosfera (przechowalnictwo)
(1)
Logistyka gospodarcza
(1)
Mleczarstwo
(1)
Mleko
(1)
Obrót pieniężny
(1)
Owoce
(1)
Produkty i przetwory zbożowe
(1)
Produkty mleczne
(1)
Przemysł owocowo-warzywny
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Przetwory ziemniaczane
(1)
Przyprawy
(1)
Rolnictwo
(1)
Rośliny przemysłowe
(1)
Rośliny włókniste
(1)
Rybołówstwo
(1)
Rynek
(1)
Rynek pieniężny
(1)
Rynek produktów rolnych
(1)
Substancje wzmacniające smak
(1)
Surowce roślinne
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Technologia żywności
(1)
Unia Europejska (UE)
(1)
Warzywa
(1)
Zarządzanie ryzykiem
(1)
Ziemniaki
(1)
Żywność przetworzona
(1)
Temat: miejsce
Polska
(4)
Gatunek
Podręcznik
(3)
Praca zbiorowa
(2)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(5)
Rolnictwo i leśnictwo
(2)
Transport i logistyka
(2)
Zarządzanie i marketing
(2)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Publikacja zawiera podstawowe wiadomości z zakresu procesów technologii przemysłu spożywczego. Jest próbą określenia problematyki zachodzących zmian restrukturyzacyjnych i wymaganych dostosowań do wymogów Unii Europejskiej w poszczególnych sektorach rolnictwa, określenia uwarunkowań rozwojowych w procesach integracyjnych, porównaniu naszego rolnictwa z rolnictwem Unii Europejskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia dla dorosłych
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C 338 [Czytelnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
" Do opisania zjawisk i procesów wystepujących na rynku stosuje się analizę ekonomiczną i socjologiczną. Analiza ekonomiczna koncentruje się przede wszystkim na modelach gospodarczych. Ekonomiczny opis zjawisk występujących na rynku ma charakter opisu modelowego". /ze Wstępu/
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W 33 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Publikacja zawiera podstawowe wiadomości z zakresu procesów technologii przemysłu spożywczego. Jest próbą określenia problematyki zachodzących zmian restrukturyzacyjnych i wymaganych dostosowań do wymogów Unii Europejskiej w poszczególnych sektorach rolnictwa, określenia uwarunkowań rozwojowych w procesach integracyjnych, porównaniu naszego rolnictwa z rolnictwem Unii Europejskiej.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia dla dorosłych
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. C 338 [Czytelnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W 65 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. W 65 [Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej